domingo, 13 de mayo de 2012

Yoel i Mike al Museu de Belles Arts, València.


He vist moltes pintures del segle XV al segle XX.
Primer vam recòrrer el llarg camí de la meua casa al museu. En aquesta foto apareixen Mike i Ted a l´entrada del museu.



Després d´entrar vam veure un lloc on hi havien mapes i informació del museu del qual agafàrem un mapa que ens ajudà en la visita pel museu. Avançàrem per on ens indicava el mapa i trovàrem un retable de finals del segle XV i principis del segle XVI de Nicolás Falcó.



Uns minuts després varem veure unes pintures del segle XVI i li vam explicar l´evolució, a Ted i a Mike, de la pintura dels segles XV al XVII, de les quals van parlar Mike i Ted apassionadament.




Tras visitar les diferents seccions del museu anàrem a l´exposició de Joaquim Sorolla i trovàrem unes pintures molt interessants i per quasi vam fer saltar l´alarma del museu i un guardia es va enfadar amb nosaltres i ens digué que tinguérem més cura amb tots els objectes del museu.




Després d´açò vam relaxar-nos en el claustre. Aquest claustre pareixia un xicotet parc amb moltes plantes, escultures en les parets i una font en el mig plena de peixos de diferents colors.




Quan ens anàvem del claustre vàrem veure una escultura molt extranya amb un drac i vam decidir fer-li una foto. Quan li vaig fer la foto un drac va aparèixer davant dels nostres ulls i pareixia molt enfadat.




El drac ens va mirar amb foc als ulls i ens va pegar un colp amb la cua, però Ted es va possar en mig i el va parar, però al fer això Ted va quedar insconscient però ni se li va caure l´espassa.



No podíem fer res i el drac s´acostava cada vegada més i en l´últim moment Ted va despertar i li va clavar l´espassa al drac i el drac va tornar a l`escultura de la que va eixir.



Hui, dissabte, em anat al Museu de Belles Arts S. Pius V, ens ho em passat molt bé.

No hay comentarios:

Publicar un comentario