jueves, 9 de febrero de 2012

Mike i Lucía Pérez: Les TORRES DELS SERRANS de València

Mike Wasowsky és un un nou habitant de la ciutat de València ja que ha vingut a viure durant un temps amb una beca Erasmus. No coneix res de la ciutat i coneix poc l´idioma del castellà i gens del valencià, però està disposat a aprendre tot sobre la nostra ciutat.

Dia 20 de gener

Mike ha anat per primera vegada a la seua classe en la universitat. No coneix a ningú, i al principi està un poc asustat. Però al eixir de classe coneix a un grup de estudiants que es fan amics seus. Aquestos, com que són de València li proposen ensenyar-li els grans monuments de la ciutat.

Dia 28 de gener: Torres de Serrà
Mike i els seus amics estan en les Torres de Serrà i Mike ha quedat asombrat al veureles



Els seus amics l`han dut a un lloc meravellòs i que ha sigut molt important en l´història de València.
  • Ohh, que espaciós es aquest castell! – diu Mike al contemplar l´interior del castell. Aquest castell va servir principalment com l´entrada i eixida de la ciutat durant moltíssims anys li contesta una amiga que li acompanya.
  • I també va servir avans per a defensar-se, amb aquestes muralles tan grans i amb una fossa tan gran que tindria aiguali asenyala altre
Van pujar fins a la primera planta de la torre i  Mike es va quedar estranyat al veure unes xicotetes i estretes finestres menudes que no savia per a que servienAixò servia per a que els arquers pugueren disparar les seves fletxes sense ser vists i després no els pugueren atacar.
  • Aahh, pues si que tenien bones idees per a estar tan poc avançats.

Al cap d´una estona pujen a dalt del tot de la torre. Mike està impresionat per les vistes.
  • Aquesta vista es preciosa, m´encanta!


  • Si, la veritat és que es molt bonicli contesten al mateix so els seus companys.
Ara lo difícil será tornar a casa, ja que hi ha que baixar per les escales i Mike te por a les altures!

  • Quina por!!! I ara com baixe jo estes escales tan empinades i estretes?
Al final Mike Wasowsky a conseguit baixar sense ser ferit i es va a casa amb els seus amics. Aquesta a sigut una gran aventura molt interesant i està preparat per a conéixer moltes mes coses d`aquesta interesant ciutat, València.


Lucía Pérez Pelegrí
2º ESO A Nº16

No hay comentarios:

Publicar un comentario